Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

135mm T2.2 ED UMC VDSLR till Fuji X

Samyang 135mm T2.2 ED UMC VDSLR till Fuji X

1016974
7 499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lyssterkt teleobjektiv for video. Samyang 135mm T2.2 yter profesjonelt men knekker ikke lommeboka.

  • Meget lyssterkt med f/2,0 og T2,2
  • Tannhjul for følgefokus
  • Mulighet for trinnløs blender

Filmobjektiv fra Samyang
Detta videoobjektivet fra Samyang er kompatibelt med fullformatkameraer og mindre bildebrikker. Et største lysgjennomslipp på T2,2 og en blender med 9 lameller gir en veldig fin bokeh og fantastiske muligheter til å isolere motivet fra bakgrunnen. For å sikre høy kontrast og korrekte fargegjengivelse har alle linseelementer en avansert antirefleksbehandling.

T-nummeret er ekvivalent til blenderstørrelsen, men indikerer faktisk lysgjennomslipp, så man ved videofilming kan beregne eksponeringen mer nøyaktig.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.