14mm f/2.8 IF ED UMC Asperical Nikon (AE)

Samyang 14mm f/2.8 IF ED UMC Asperical Nikon (AE)

316523
  • Ultravidvinkel for Nikons fullformatskameraer og APS-C
  • Asfæriske optiske elementer
  • Innebygd solblender
  • Lyssterk med blender på f/2,8
4 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Samyang MF 14/2,8 IF ED UMC Asperical
Dette supervidvinkelobjektivet er laget for å passe på fullkormatkameraer og APS-C. Den optiske konstruksjonen består av 14 linser i 12 grupper. Objektivet har to ED-linser og to asfæriske elementer.

En blendermotor og en prosessor er installert for å hjelpe til med automatisk eksponering (AE). Blenderen kan styres fra kamerahuset, takket være den innebygde motoren og chipen. Fokus styres også med indikatorlampe.

Leveres med:
Framre og bakre objektivdeksel, objektivpose.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.