24mm T1.5 VDSLR ED AS IF UMC II til Micro 4/3

Samyang 24mm T1.5 VDSLR ED AS IF UMC II til Micro 4/3

1033742
7 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

24mm T1.5 VDSLR ED AS IF UMC II til Micro 4/3
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
7 837 NOK

Samyang 24mm T1.5 VDSLR ED AS IF UMC II
Dette objektivet er utviklet primært for filmskapende formål der høy lysstyrke er det primære kravet. Den har en fokusring som er tilpasset for utrustning med follow-focus og en trinnløs blender som lar brukeren stille forandre fokus og dybdeskarphet under filming. Tilpasset for Micro 4/3 og tilsvarer da et 48mm objektiv. VDSLR-versjonen har samme optiske ytelse som Samyang 24/1,4 ED AS UMC (uten VDSLR). Dette objektivet har kun manuell fokus.

Leveres med:
Samyang 24mm T1.5 VDSLR ED AS IF UMC II , fremre og bakre objektivdeksel, objekitvveske, solblender

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.