Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

50mm f/1.2 AS UMC CS til Sony E

Samyang 50mm f/1.2 AS UMC CS til Sony E

1021834
5 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

50mm f/1.2 AS UMC CS till Fuji X
Et glimrende portrettobjektiv for speilløse kameraer. Med største blender på f/1.2 leverer dette objektive fra Samyang detaljrike bilder med minimal dybdeskarphet. Du får en nyedelig bokeh og kan ta bilder under svært dårlige lysforhold.

Objektivet har 9 linseelementer i 7 grupper, inkludert 2 asfæriske linser som gjør at du får en fantasktisk høy oppløsning i hele bildet. For å optimalisere lysinnslippet og minimere reflekser og ghosting har Samyang benyttet sin Ultra Multi Coating.

Leveres med solblender.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.