AF 85mm f/1,4 till Canon EF

Samyang AF 85mm f/1,4 till Canon EF

1042750
  • Høy lysstyrke i kombinasjon med brennvidde gir liten dybdeskarphet
  • Høy prestasjon i et kompakt objektiv, utmerket for portrettbilder
  • Værtett, veier under 500 g og er kun 7,2 cm langt
  • Dual LSM-autofokus gir stille, rask og effektiv fokusering
7 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AF 85mm f/1,4 till Canon EF
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
8 128 NOK
AF 85mm f/1,4 till Canon EF
UV-filter L395 SMC 72 mm
Objektivdekselholder m/strikk
8 698 NOK

Kompakt portrettobjektiv for fullformat

Samyang AF 85mm f/1,4 er ett kompakt portrettobjektiv for fullformats-DSLR. Objektivet har en rask autofokus og værtetting, som sammen med den lave vekten og korte lengden gjør den utmerket til fotografering i mange situasjoner. 

Fordeler:

  • Kompakt størrelse og lav vekt
  • Værtett
  • Effektiv autofokus
Objektivet består av 9 linselementer i 7 grupper hvorav ett hybridasfærisk for best mulig prestasjon ved full blenderåpning.

Kompakt størrelse og lav vekt

Objektivet veier under 500 g og er ca 7,2 cm langt, noe som gjør det til et svært kompakt portrettobjektiv, spesielt med tanke på lysstyrken.

Værtett

Værtetnigen lar deg bruke objektivet i litt tøffere miljøer, spesielt utendørs når vann eller støv er elementer du vil ha med i bildet.

Effektiv autofokus

Dual LSM (Linear Supersonic Motor) gir en effektiv, rask og stille autofokus. Objektivet er utstyrt med en AF/MF-omkobler.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.