Minnekort Secure Digital Micro SDXC 64GB Extreme

Sandisk Minnekort Secure Digital Micro SDXC 64GB Extreme

1026356
  • 64 GB lagringsplass
  • 275 mb/s overføringshastighet
  • Speed class 10, U3
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Lagringsmedia for smarttelefon, nettbrett elle actionkamera. Støtter UHS-II og gir lesehastigheter på opp til 275MB/s, slik at overføring går raskere og du slipper venting. Kortet støtter 4K video. Inkluderer USB 3.0-leser for rask filoverføring til datamaskin.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.