Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

USB-minne 256GB Extreme PRO USB 3.1

Sandisk USB-minne 256GB Extreme PRO USB 3.1

1032473
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sandisk USB-minne 256GB Extreme PRO USB 3.1

SanDisk Extreme PRO USB 3.1 minne med SSD hastighet, med en lesehastighet opp til 420 MB/sekund og skrivehastighet opp til 380 MB/sekund.

Elegant og holdtbart USB-minne med aluminiumdesign. SanDisk Secure programvare inkludert, med 128-bits kryptering og passordbeskyttelse. Med lynrask ytelse kan du overføre en fullengdes 4K-film på mindre enn 15 sekunder, eller 1000 bilder på mindre enn 25 sekunder (basert på 4 GB med overføring av 1000 bilder (gjennomsnitt filstørrelse 4MB) med USB 3.1, Gen 1 eller USB 3.0 vertsenhet. Resultatene kan variere avhengig av vertsenhet, filattributer og andre faktorer).

Bakoverkompatibel med USB 3.0 og USB 2.0.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.