Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-48%

Fotopapir A2 Canvas Professional 340g 25 ark

Scandinavian Photo Fotopapir A2 Canvas Professional 340g 25 ark

310286
669 NOK1 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Scandinavian Photo Inkjetpapir A2 Canvas 340gram 25 ark
For å kunne tilby kvalitetspapir til en skikkelig bra pris har vi på Scandinavian Photo fått produsert dette papiret som egner seg for profesjonelle utskrifter på fotoskrivere med blekk.

Overflate
Canvas har en grov overflate og minner om malerlerret. Som annet lerret kan dette spennes over en blindramme for et eksklusivt resultat, da kommer vårt Canvas virkelig til sin rett. Stilleben og naturbilder kan på denne måten få et riktig kunstnerisk uttrykk.

ICC profiler
Her kan du laste ned ICC-profiler til EPSON Stylus Pro 3880
Her kan du laste ned ICC-profiler till EPSON Surecolor SC-P800

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.