Streamingkit 2st Canon XA11 + BMD Atem Mini

Scandinavian Photo Streamingkit 2st Canon XA11 + BMD Atem Mini

1045921
  • Streamingkit med to Canon XA11
  • Tilbehør som monitorer, kabler, minnekort og fjernkontroll inkludert
  • Blackmagic Design ATEM mini bildemikser gir deg mulighet til å velge mellom fire mediekilder
57 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Streamingkit 2st Canon XA11 + BMD Atem Mini
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
58 144 NOK
Streamingkit 2st Canon XA11 + BMD Atem Mini
LED-Belysning LG-E268C 2 Light Kit
Wirecast Studio - Windows
70 570 NOK

Dette er et komplett streamingkit for deg som vil bruke to kameraer og flere kilder for å mikse sammen videostreamen din. Det inngår dobbelt opp med filmkameraer og passende tilbehør, slik at du skal kunne produsere profesjonelle resultater. Ikke glem å kjøpe med streaming-programvare og bærbar datamaskin (se passende tilbehør).

Fordeler

  • Ferdig streamingkit med to Canon X11 videokameraer
  • Tilbehør som monitorer, kabler, minnekort, stativfjernkontroller og stativ inngår
  • ATEM mini bildemikser gir deg mulighet til å velge mellom fire mediekilder

Streamingkit med to Canon XA11 videokameraer

Kompakt, profesjonelt videokamera med Full HD og høy optisk prestasjon. Canon XA11 er tilrekkelig liten for og enkelt kunne transporteres i mindre vesker, men samtidig fleksibel, kraftig og allsidig nok til å spille inn nyhetshendelser, dokumentarer og TV-produksjoner takket være en kraftig CMOS-sensor, 20x optisk zoom og profesjonell arbeidsflyt.

Stabile stativer fra Benro med stativfjernkontroller

I dette streamingkitet inngår det to stabile Benro KH26N. Dette er et stødig, lett og komplett stativkit for deg som filmer. Stativhodet gir deg myk og enkel tilt og panorering. Det er festet i en nivelleringskule, noe som gjør at du kan stille kameraet rett også der underlaget heller. På stativhodet finnes vater, noe som hjelper det til å få kameraet stilt rett. Med stativfjernkontroller fra Varizoom kan du overstyre zoomen på et kamera som har en LANC-inngang direkte fra stativet. Fjernkontrollen har dessuten en record-knapp og en LED-lampe som lyser når du filmer eller blinker når du har lite batteri igjen.

Lydopptak med Sennheiser trådløst myggkit

Det har aldri vært enklere å få trådløs lyd til ditt neste opptak. Med kun ett knappetrykk synkroniserer du sender og mottaker i Sennheisers XSW-D-system. Med myggen ME 2-!! får du en liten, smidig og elegant løsning som gjør det enklere enn noensinne å fange dialog til kameraet ditt, mens du har en tilkobling du kan stole på, både til signal- og lydkvalitet.

Skap profesjonelle flerkameraproduksjoner med Blackmagic ATEM mini

ATEM mini er videomikseren for deg som vil skape produksjoner for livestreaming eller kreative butikkpresentasjoner. Den kobles enkelt til, og du kan velge mellom fire ulike videoinnganger. Koble den sammen med en laptop eller spillkonsoll der DVE gir deg mulighet til bildeeffekter og livekommentarer på ditt strømmede materiale. Med webkamerautgang, HDMI-kontakt og mikrofoninngang gir ATEM mini deg muligheten til å skape profesjonelle og kreative produksjoner for publisering online.

Gransk videomaterialet med monitorer fra Feelworld

Feelworld T7 LCD-monitor er en høyoppløselig 7 tommers kameramonitor med lyssterk skjerm på 450cd/m², full HD-oppløsning samt software-støtte for 4K. Monitoren monteres i kameraets blitssko med medfølgende kulehode. Skjermen er velbygd, med en lett vekt på 350 gram.

Leveres med 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.