Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Glassfilter platinum IR ND 1,5 4x4

Schneider Glassfilter platinum IR ND 1,5 4x4

1033404
2 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Reduser lysmengden

Reduser lysmengden til kameraets CCD- eller CMOS-sensor, og filtrer vekk andre bølgelengder enn synlig lys med dette filteret fra Schneider. Du vil maksimere ytelsen på kameraet ditt ved å filtrere vekk forstyrrende lysspektrum. Dette gir en øktk fargefølsomhet uten risiko for forstyrrende IR-lys, slik at du får en utvidet og "renere" synlig fargeskala.

Du kan bruke dette filteret med alle brennvidder og kombinere med flere filter for å få en høyere densitet. Du kan også bruke filteret som et vanlig ND-filter på alle filmkameraer når du ønsker å dempe lysmengden.

Tetthet:

  • IRND 0,3 = 1 blendertrinn gir 50% reduksjon av lyset
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.