Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kreuznach Cine-Xenar III 50/T2.0 PL-mount

Schneider Kreuznach Cine-Xenar III 50/T2.0 PL-mount

1017848
72 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kreuznach Cine-Xenar III 50/2.0
er objektivet som passer deg og din kreativitet. Objektivet har hastigheten, bildekvaliteten og den pålitlige konstruksjonen for dine bruksområder. Objektivet har en perfekt fokusmekanisme som er myk og presis. Det gjør at alle eksakte justeringer blir enda enklere. Samtlige objektiv i Schneider's Cine-Xenar III serien har samme størrelse, og fokus- og blenderring på samme plass, det gjør det veldig enkelt å veksle mellom de forskjellige objektivene når du jobber.

Fordeler

  • Kort nærgrense
  • Høy kvalitets AR coating på linseelementene
  • 270 grader fokusrotering på kontrollringen, med markeringer
  • Både fokus- og blenderring har godt grep

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.