Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Undervannshus MDX-7D Mark II til EOS 7D Mark II

Sea & sea Undervannshus MDX-7D Mark II til EOS 7D Mark II

1026977
28 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sea & Sea MDX-7D mark ll til EOS 7D mark ll

Undervannshus til Canon EOS 7D mark ll fra velrenomerte Sea&Sea. Hver eneste detalj i huset er presisjonsbearbeidet og nesten alle funksjoner i kameraet kan anvendes under vann. Klarer 100 meters dyp, og er kompatibel med både VF180 1,2 og VF45 1,2x søker. Hver knapp har et selvlysende klistremerke. MDX-7D mk ll har også støtte for Optical YS Converter/C1 for tilkobling av eksterne undervannsblitzer.

Leveres med:

  • Undervannshus MDX-7D
  • MDX-macroport
  • Balansert aluminiumsskinne med håndtak og quick release
  • Kamerahusdeksel
  • Vanntett deksel for blitzkontakt
  • Lysavskjermer
  • 2 stk umbrakonøkler
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.