Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

CA 6042 XLR Y-kabel 5-pin mini XLR til

Sennheiser CA 6042 XLR Y-kabel 5-pin mini XLR til

1034274
699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

CA 6042 XLR Y-kabel 5-pin mini XLR til
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
847 NOK

Sennheiser CA 6042 XLR

Lydkabel til Sennheisers trådløse mottaker EK 6042. Denne kabelen kombineres med mottakeren EK 6042 samt holderen GA 6042-BP for å få ut to fullstore XLR-kontakter med enten AES eller analog lyd.

Kabelen har en 5-polig mini XLR i den ene enden og to stk 3-polige XLR han i den andre enden.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.