EW D1-835-S-H-EU rackmottaker+håndsender+nyre

Sennheiser EW D1-835-S-H-EU rackmottaker+håndsender+nyre

1018321
5 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

EW D1-835-H-EU er et komplett kit med mottaker og trådløs sangmikrofon. E935 er en mikrofon med super kardioidkapsel som passer utmerket til sang på scene.
Mikrofonen har en mute-knapp på håndgrepet.

Fordeler

  • Utskiftbare mikrofonhoder
  • Automatisk frekvenssøking
  • Lydeffekter; equalizer, de-esser, automatisk gainkontroll.
  • Robust metallchassis
  • App til iOS og Android for fjernstyring og monitoring

EW D1 (Evolution Wireless) er et trådløst digitalt system med høy pålitelighet og skikkelig bra lydkvalitet. Du kan kjøre 15 system samtidig og helt individuellt.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.