Sennheiser HSP Essential headset (beige & EW-tilkobling)
Artikkelnummer: 1040842

Sennheiser HSP Essential headset (beige & EW-tilkobling)

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Justerbar bøyle som tilpasser seg til hodestørrelse og form
  • Gir klar, varm og forvrengelsesfri lyd også ved sterke stemmer
  • Finnes i to farger
2 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

HSP Essential OMNI Headset

Takket være den justerbare bøylen tilpasser HSP Essential Omni perfekt til hver hodestørrelse og form. Når den justeres kjennes den knapt, ettersom det optimalt balansert lette designet på kun 25 gram gir svært lite trykk. I tillegg kan mikrofonarmen posisjoneres enten på høyre eller venstre side - avhengig av brukerens ønsker.

Profesjonell headmic som passer hvert budsjett.

HSP Essential Omni har Sennheisers testede og høykvalitets kondensatorkapsel KE 4. Den er rundopptagende og gir en klar, varm og forvrengelsesfri lyd også med sterke stemmer. Dets patenterte membran med paraplydesign gir en pålitelig beskyttelse mot fukt.

Komponentene som utgjør HSP Essential Omni som den spesielt smale mikrofonarmen som er laget så liten som mulig for og ikke synes når den brukes. Velg mellom svart og beige for å gjøre den så usynlig som mulig. Dens lette, kompakte form er eksepsjonelt robust og designet for lang livslengde.

Leveres med

  • HSP Essential Omni Headset
  • Myk pose
  • Puffbeskyttelse
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen