Sennheiser HSP Essential headset (beige & EW-tilkobling)
Artikkelnummer: 1040842

Sennheiser HSP Essential headset (beige & EW-tilkobling)

HSP Essential headset (beige & EW-tilkobling)

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Justerbar bøyle som tilpasser seg til hodestørrelse og form
  • Gir klar, varm og forvrengelsesfri lyd også ved sterke stemmer
  • Finnes i to farger
2 365 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

HSP Essential OMNI Headset

Takket være den justerbare bøylen tilpasser HSP Essential Omni perfekt til hver hodestørrelse og form. Når den justeres kjennes den knapt, ettersom det optimalt balansert lette designet på kun 25 gram gir svært lite trykk. I tillegg kan mikrofonarmen posisjoneres enten på høyre eller venstre side - avhengig av brukerens ønsker.

Profesjonell headmic som passer hvert budsjett.

HSP Essential Omni har Sennheisers testede og høykvalitets kondensatorkapsel KE 4. Den er rundopptagende og gir en klar, varm og forvrengelsesfri lyd også med sterke stemmer. Dets patenterte membran med paraplydesign gir en pålitelig beskyttelse mot fukt.

Komponentene som utgjør HSP Essential Omni som den spesielt smale mikrofonarmen som er laget så liten som mulig for og ikke synes når den brukes. Velg mellom svart og beige for å gjøre den så usynlig som mulig. Dens lette, kompakte form er eksepsjonelt robust og designet for lang livslengde.

Leveres med

  • HSP Essential Omni Headset
  • Myk pose
  • Puffbeskyttelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.