HSP Essential headset (beige & EW-tilkobling)

Sennheiser HSP Essential headset (beige & EW-tilkobling)

1040842
  • Justerbar bøyle som tilpasser seg til hodestørrelse og form
  • Gir klar, varm og forvrengelsesfri lyd også ved sterke stemmer
  • Finnes i to farger
2 365 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

HSP Essential OMNI Headset

Takket være den justerbare bøylen tilpasser HSP Essential Omni perfekt til hver hodestørrelse og form. Når den justeres kjennes den knapt, ettersom det optimalt balansert lette designet på kun 25 gram gir svært lite trykk. I tillegg kan mikrofonarmen posisjoneres enten på høyre eller venstre side - avhengig av brukerens ønsker.

Profesjonell headmic som passer hvert budsjett.

HSP Essential Omni har Sennheisers testede og høykvalitets kondensatorkapsel KE 4. Den er rundopptagende og gir en klar, varm og forvrengelsesfri lyd også med sterke stemmer. Dets patenterte membran med paraplydesign gir en pålitelig beskyttelse mot fukt.

Komponentene som utgjør HSP Essential Omni som den spesielt smale mikrofonarmen som er laget så liten som mulig for og ikke synes når den brukes. Velg mellom svart og beige for å gjøre den så usynlig som mulig. Dens lette, kompakte form er eksepsjonelt robust og designet for lang livslengde.

Leveres med

  • HSP Essential Omni Headset
  • Myk pose
  • Puffbeskyttelse

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.