Kameramottaker EK 2000-GW-X

Sennheiser Kameramottaker EK 2000-GW-X

1034268
11 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sennheiser EK 2000 GW-X - 516 - 865 MHz

Kameramottaker for Sennheisers 2000 trådløse system. Mottakeren tar imot signaler i frekvensområdet 516-865 MHz. Enheten er laget av metall for beste holdbarhet. Med IR kan innstillinger overføres mellom mottaker og sender for rask og enkel innstilling. På mottakeren finnes 3,5mm teleuttak for tilkobling av hodetelefoner. Mottakeren har bakgrunnsbelyst skjerm som blant annet kan vise batteristatus i fire trinn.

Leveres med

Mottaker
2 stk AA batterier
Kamerafeste
2 stk tilkoblingskabler
Manual

Les om hva som gjelder for senderfrekvenser til mikrofoner på denne linken

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.