Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

17-50mm f/2.8 EX DC HSM til Pentax

Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC HSM til Pentax

1021125
  • Tilsvarer ca 24-70 mm
  • Høy lysstyrke gjennom hele zoomen
  • Bildestabilisering for rystelsesfrie bilder (gjelder Canon og Nikon)
3 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

17-50mm f/2.8 EX DC HSM til Pentax
WR CPL Filter 77mm
WR Protector Filter 77mm
6 597 NOK
17-50mm f/2.8 EX DC HSM til Pentax
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter L395 SMC 77 mm
5 897 NOK

Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM 

En lyssterk standardzoom, laget for digitale kameraer med APS-C-sensor. Objektivet har bildestabilisator som lar deg håndholde kameraet opp til 4 trinn lengre. Det er har god lysstyrke med blender f/2,8 og gir skarpe, klare bilder på alle brennvidder, selv på største blender. Super Multi Layer coating (SML) hindrer ghosting og interne reflekser og gir bedre kontrast og fargebalanse. HSM-motoren gir rask og stille autofokus.

Medfølgende tilbehør: Solblender, front- og bakdeksel.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.