17-50mm f/2,8 EX DC OS HSM til Sigma

Sigma 17-50mm f/2,8 EX DC OS HSM til Sigma

1034224
  • Tilsvarer ca 24-70mm
  • Høy lysstyrke gjennom hele zoomen
  • Bildestabilisering for bevegelsesfrie bilder (gjelder Nikon & Canon)
4 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

17-50mm f/2,8 EX DC OS HSM til Sigma
UV-filter L395 SMC 77 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
7 047 NOK
17-50mm f/2,8 EX DC OS HSM til Sigma
WR Protector Filter 77mm
WR CPL Filter 77mm
7 787 NOK

Et lyssterkt normalzoomobjektiv, laget for digitale kameraer med APS-C sensor. Objektivet har bildestabilisator som tillater opp til 4 steg lenger lukkertid på frihånd. Objektivet har en bra lysstyrke og gir skarpe og tydelige bilder på alle brennvidder også ved maksimal blender. Super Multi Layer (SML) hindrer skygger på grunn av reflekser ved sensoren, og gir bilder med balansert fargebalanse. HSM-motoren gir rask og stille AF.

Leveres med

Fremre og bakre objektivdeksel samt solblender

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.