19mm f/2,8 DN Art sort til Micro 4/3

Sigma 19mm f/2,8 DN Art sort til Micro 4/3

1003715
  • Tilsvarer 28 mm på APS-C og 38mm på Micro4/3
  • God lysstyrke gir gode bilder i dårlig lys
  • Svært liten størrelse og lav vekt
1 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

19mm f/2,8 DN Art sort til Micro 4/3
Pusseklut Photo Microklear Cloth
WR Protector Filter 46mm
2 597 NOK
19mm f/2,8 DN Art sort til Micro 4/3
WR CPL Filter 46mm
WR UV Filter 46mm
3 447 NOK

Sigma 19mm F2.8 A DN
Høykvalitetsobjektiv for speilløse systemkamera.

Sigma 19mm F2.8 A DN gir en bildevinkel tilsvarende 38mm på Micro Four Thirds system og 28,5mm på E-fatning system (tilsvarende brennvidde på 35mm film). Tre asfæriske linser produsert med presis glasstøpningsteknikk minimerer feilbrytning og kurvatur i bildeflaten. Det indre fokussystemet korrigerer for endringer i abberasjon for å gi stabil bildekvalitet uansett fokusavstand.

Sigma Super Multi-Layer Coating beleggbehandling reduserer lysstikk og ghosting og gir bilder med høy kontrast og skarphet.

Medfølgende tilbehør:
Solblender, etui og deksler

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.