800mm f/5.6 EX APO DG HSM Nikon

Sigma 800mm f/5.6 EX APO DG HSM Nikon

36481
  • Kraftig supertele på hele 800 mm
  • Tilsvarer ca 1200 mm på et kamera med APS-C-sensor
  • Plass for innstikksfilter på 46 mm
  • Stor stativfot letteregjør håndteringen
59 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Sigma 800mm F5.6 APO EX DG HSM
En enestående tele i EX-klassen med en fantastisk rekkevidde og stor F5.6 blenderåpning.

  • Profesjonell tele med enormt omfang på 800mm, kan utvides med telekonvertere
  • Lysstyrken på F5.6 gir store muligheter for fotografering i lite lys og isolering av motiv med dybdeuskarphet
  • Solid konstruert, solid stativfot og solblender i metall

HSM (Hyper-Sonic Motor)
Denne fokusmotoren sikrer rask og stillegående autofokus samtidig som du har mulighet for manuell overstyring til enhver tid.

DG betyr Optimalisert for Digital Fullformat
EX DG linsene er den nye versjonen av den originale EX serien. Den har samme utsøkte linsekvalitet og førsteklasses konstruksjon. I tillegg er den optimalisert for digital fotografering med høyere lysinntak fra kanten av objektivet.

APO-linsen korrigerer kromatiske brytninger.
En APO linse er en apokromatisk linse som holder fargebrytningen på et minimum ved hjelp av spesial lav-sprednings glass (SLD (Special Low Dispersion) eller ELD (Extraordinary Low Dispersion)) som er designet til å minimere fargeavvikelse. Dette gjør at APO linsene gir deg skarpere bilder enn linser med vanlig glass.

IF betyr Intern Fokus (Inner Focus)
Dette objektivet fokuserer ved å flytte på den/de indre gruppene av linser, uten å endre objektivets fysiske lengde. Med IF beholder du alltid stabilitet mens du fokuserer.

Ved bruk av Sigma telekonvertere får du 1120mm F8 med autofokus (avhengig av kamera) med 1.4x konverter og 1600mm F11 med manuell fokus med 2x konverter. 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.