8mm f/3.5 EX DG Circular Fisheye Nikon

Sigma 8mm f/3.5 EX DG Circular Fisheye Nikon

36666
  • Bildevinkel på 180° rundt hele bildet
  • Bildene blir formet som en sfære med helt svarte hjørner
  • Kreativt objektiv med interessante bruksområder
  • God lysstyrke på f/3,5
9 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

8mm f/3.5 EX DG Circular Fisheye Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
9 558 NOK

Sigma 8mm F3.5 EX DG IF Fisheye
Se verden fra et helt nytt perspektiv.

Dette Sigma "Fisheye" objektivet har en lysstyrke på 3.5 og en nærgrense på bare 13.4cm! Med 35mm filmkamera eller fullformat digital speilrefleks kamera kan Sigma 8mm F3.5 brukes til å ta sirkulære bilder med en bildevinkel på 180 grader. Det gir mange muligheter for spennende og kreativ fotografering.

Objektivet har Sigmas Super Multi-Layer Coating som reduserer lys glans og skygge og gir deg perfekte farger. I tillegg minimerer det nye "Power Lens Layout" fargeavvikelse, som ofte er et problem med super vidvinkelobjektiver.

Objektivet tilhører den eksklusive EX serien til Sigma som består av kvalitetsobjektiver med topp lysstyrke og elegant design.

DG betyr Optimalisert for Digital
EX DG-objektivene er den nye versjonen av den originale EX serien. Den har samme utsøkte linsekvalitet og førsteklasses konstruksjon. I tillegg er den optimalisert for digital fotografering med høyere lysinntak fra kanten av objektivet.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.