Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Telekonverter 1,2x FT-1201 til DP3 Quattro

Sigma Telekonverter 1,2x FT-1201 til DP3 Quattro

1025236
1 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Telekonverter til Sigma DP3 Quattro med 1,2x forstørring

Forlenger brennvidden hos DP3 Quattro til 90mm (motvs 35mm format) uten å påvirke blenderen på f/2,8

Konstruert med fire linseelementer i tre grupper opprettholder en maksimal bildekvalitet. Med FT-1201 montert øker nærgrensen til 29,4cm, og forstørrelsesforholdet blir  1;3,6.
FT-1201 støtter også drop-in gelatinfilter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.