Telekonverter 1,4x APO EX DG Sigma

Sigma Telekonverter 1,4x APO EX DG Sigma

1012864
1 889 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Få mer ut av teleobjektivet ditt øker brennvidden på objektivet ditt med en faktor på 1,4 det vil si at en 100mm blir til en 140mm. Se liste over hvilke objektiver som kan brukes sammen med denne telekonverteren her DG betyr Optimalisert for Digital EX DG objektiver er den nye versjonen av den originale EX serien. Den har samme utsøkte linsekvalitet og førsteklasses konstruksjon. I tillegg er den optimalisert for digital fotografering med høyere lysinntak fra kanten av objektivet. Dette gjør EX DG objektivene ideelle for digital fotografering, samtidig som de passer godt til tradisjonelle analoge kameraer. APO - lavspredings glass For å beholde den høyeste kvaliteten på bildene, er en APO konverter laget av speisal lavsprednings glass som er designet til å minimere fargeavvikelse. Dette gjør at APO konverter gir deg skarpere bilder enn konvertere med vanlig glass.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.