Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Panoramahode PB-10 multi axial

Sirui Panoramahode PB-10 multi axial

1028552
  • Perfekt for 360-graders fotografering eller panoramabilder
  • Monteres på stativ med enten Arca-plate eller 3/8" stativgjenge
  • Innebygd vater og justering på millimeternivå
3 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Fleksibelt bode med tre armer

Dette er hodet for å lage VR-bilder eller panoramabilder. Basen er vridbar både med og uten click-stop. Kan monteres enten direkte på et stativ med 3/8" skrue elelr i arca-swiss-kompatibelt stativhode. Sammenleggbart.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.