Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativkit med T-005SK Aluminium + B-00K

Sirui Stativkit med T-005SK Aluminium + B-00K

1041209
  • Kompakt transportstørrelse
  • Arca-swiss standard
  • Robust konstruksjon
1 445 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt trebensstativ i aluminium

T-005S med B-00 kulehode gir deg et kompakt stativ med god maksbelastning. Stativet er produsert i aluminium, og kan slås sammen til en svært kompakt transportstørrelse. Du kan montere hodet direkte på stativbeina dersom du ikke vil bruke midtsøylen. Dette gir mulighet til lavere vinkler, men en kortere makshøyde.

Fordeler:

  • Kompakt transportstørrelse
  • Arca-swiss standard
  • Robust konstruksjon
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.