Video slider VS-60

Sirui Video slider VS-60

1040033
2 399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Kompakt slider på 52cm

VS-60 er en smidig slider som måler 52cm med stoppers i begge ender. Store gummierte føtter gjør det lett å bruke VS-60 på ujevne overflater og for mer høyde er slideren kompatibel med stativ som bruker Arca-swiss standard takket være hurtigkoblinger under sleden.

Fordeler:

  • Kompakt og smidig design
  • 52 cm lang med gummistoppers på begge sider
  • Stor slede med fire hjul
  • 3/8" skrue for montering av stativhode
  • Justerbare gummiføtter for ujevnt underlag
  • Arca-swiss hurtigkoblinger gjør slider kompatibel med stativ
     

OBS! Leveres uten stativhode

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.