Skaarhoj MKA3
Artikkelnummer: 1054674

Skaarhoj MKA3

Panel av høy kvalitet med praktiske spaker

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Praktisk spak med LED VU-måler
  • Tydelige OLED-skjermer
  • Unike fireveisknapper
30 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

MKA 3 fra Skaarhoj er et utmerket hjelpemiddel når du trenger hjelp med lyd eller live switching. Med høykvalitets fadere vil det være både enkelt og lett å lage jevne overganger. I tillegg finner du hjelpemidler som RGB LED-målere, OLED-skjermer, fireveisknapper og du kan bruke MKA 3 alene eller la den inngå i et større Mega Panel-system.

Fordeler

  • Praktisk kontroller med LED VU-måler
  • Tydelige OLED-skjermer
  • 4-veis knapper

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire forskjellige funksjoner samtidig på en og samme knapp. Du har ganske enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere lydvolumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knappene og kontrollene er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm etter dine behov, både med farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og kant på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.