Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

135mm f/2.8 STF

Sony 135mm f/2.8 STF

37503
14 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sony F 135/2,8 STF
Teleobjektiv med Trans Focus med spesielle optiske elementer som gir en utrolig myk effekt med nydelig bokeh og jevn, fin overgang mellom fokusområder og områder ute av fokus.

Optisk apodiseringsfilter sprer ut lysstråler og gir mykere bakgrunner ute av fokus, noe som gir bedre kontrast mot motivet som vises i skarp fokus (dette er ikke et soft-fokus-objektiv). Vid fokusring og manuell blenderring gir ytterligere kontroll.

Leveres med veske.

NB! Objektivet har ikke autofokus. Apodiseringsfilteret tar bort noe lys, omtrent tilsvarende 1 blender. Du får dybdeskarphetskontrollen til et f/2.8-objektiv, men eksponering tilsvarende T4.5.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.