Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
Kampanje

300mm f/2.8 G SSM II

Sony 300mm f/2.8 G SSM II

1006951
69 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Få 5000,- tilbakeSony Vinter Cashback

Kampanjen gjelder f.o.m. 2019-10-18 t.o.m. 2020-01-31.
Les mer
Bestillingsvare

Sony 300mm f/2,8G SSM II
Lyssterkt og optisk meget godt teleobjektiv. Glimrende til sport, action, journalistikk, natur og mye annet. Avansert coating og optisk konstruksjon gjør at alle optiske utfordringer er godt under kontroll.

Objektivet er meget solid og har skikkelig værtetting. Dette er et topp-objektiv for tung bruk, og for deg som vil ha det aller beste.

Levers med Solblender, etui og nøytralt og polariserende drop-in-filter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.