Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

35mm f/1.4G

Sony 35mm f/1.4G

37513

Lyssterk vidvinkel med klassisk brennvidde. Sony 35mm f/1.4G gir bildet av topp kvalitet både på fullformat og APS-C

21 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

35mm f/1.4G
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 55 mm
24 138 NOK
35mm f/1.4G
Bakre objektivdeksel Alpha ALC-R55
Polarisasjonsfilter sirkulært 55mm
23 339 NOK

Lyssterk vidvinkel med klassisk brennvidde. Sony 35mm f/1.4G gir bildet av topp kvalitet både på fullformat og APS-C

Den klassiske 35mm brennvidden er manges favoritt, og gir spennende perspektiver samtidig som du lett fanger situasjoner. Setter du objektivet på et APS-C-kamera har du et lyssterkt normalobjektiv.

Uansett er dette et objektiv av svært høy kvalitet, og den store blenderen gir deg kontroll på dybdeskarpheten, og du kan få de flotte, myke, uskarpe bakgrunnene som så flott framhever hovedmotivet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.