Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

70-200mm f/2.8G SSM II

Sony 70-200mm f/2.8G SSM II

37517

70-200mm f/2.8G SSM II er en profesjonell telezoom for sport, bryllup, natur med mer. Topp kvalitet i både optikk og konstruksjon.

43 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

70-200mm f/2.8G SSM II er en profesjonell telezoom for sport, bryllup, natur med mer. Topp kvalitet i både optikk og konstruksjon.

Sony har ikke spart på noe i dette objektivet. Her er det eksotiske glasstyper, avanserte belegg, kraftig konstruksjon, værtetting, den beste fokusmotoren, og alt er som det skal være i et profesjonelt objektiv.

Hvis du trenger en telezoom av ypperste klasse, og med stor blender, er dette objektivet du ser etter. Den store blenderen gir deg ikke bare mer å jobbe med når lyset er svakt, men også større kontroll på dybdeskarpheten, så du kan bruke det til for eksempel portretter.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.