Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

a6000 Sort m/16-50mm PZ OSS

Sony a6000 Sort m/16-50mm PZ OSS

1010307
 • Liten og smidig
 • Rask autofokus
 • Gode videofunksjoner
 • Lades via USB
 • Justerbar skjerm
 • NFC- og WiFi-tilkobling
6 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

a6000 Sort m/16-50mm PZ OSS
Minnekort SDXC Extreme Pro 128GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
Cage 2268 for Sony A6000 / A6300 / A6500 med montert batterigrep
8 758 NOK
a6000 Sort m/16-50mm PZ OSS
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Videostativkit TSL08AS2P Slim
7 859 NOK

Sony a6000
Lett og kompakt systemkamera med estremt rask autofokus, 24 MP CMOS-sensor, Full HD video, elektronisk søker og innebygd Wi-Fi.

 • Fast Hybrid AF sørger for ekstremt rask autofokus på kun 0,06 sekunder med høy nøyaktighet
 • Autofokus med stort dekningsområde med 179 fokuspunkter
 • 24.3 megapiksel Exmor™ APS HD CMOS-sensor med ‘gapless on-chip-design
 • BIONZ X-prosessor for bilder i profesjonell kvalitet og Full HD-video
 • Lett, kompakt og enkelt å bruke med innebygget blits, OLED Tru-FinderTM og kontrollknapper
 • NFC og WiFi for enkel deling av bilder og for bruk av telefonen som fjernkontroll
 • La kreativiteten få fritt spillerom med en rekke PlayMermories kamera-apper
 • Kompatibel med alle objektiver av E-typen fra Sony

Den raske, nye a6000 fra Sony kan skryte av å ha en av de raskeste AF-systemene på markedet, og får motivet i fokus på kun 0,06 sekunder. Nå kan du fange selv de mest spontane øyeblikk, fra et naturlig smil til en eksepsjonell tennis-serve. Takket være den 24.3 megapiksel Exmor APS HD CMOS-sensoren og BIONZ X-prosessoren vil alle bilder være rike på detaljer og tekstur.

a6000 er et nytt medlem i Sonys speilløse kameraserie, og kommer i to ulike design: svart og titan. For de som har ønsket seg de speilløse kameraenes fordel når det kommer til vekt og størrelse, men som ikke har villet ofre rask autofokus, har nå et brennhett nytt kameraalternativ i a6000. Selv raskere enn de mest profesjonelle DSLR-kameraene, er hurtigheten til a6000s autofokus drevet av Sonys avanserte Fast Hybrid AF-system. En 179-punkters fasedeteksjon AF-sensor fungerer sammen med en høypresisjons kontrastdeteksjons AF. Ved siden av å resultere i verdens raskeste1 autofokus på tvers av alle digitalkameraer med utskiftbar optikk, leverer denne kombinasjonen også kontinuerlig fotografering på raske 11fps med svært nøyaktig autofokus-sporing.

Alt blir fanget av a6000 - selv motiver i hurtig bevegelse - og kameraets Fast Hybrid AF-system er også tilgjengelig i filmmodus. Du finner også mange flere funksjoner pakket inn i dette kompakte kamerahuset: å komponere scener er en lek med den klare OLED Tru-FinderTM som gir deg en forhåndsvisning av effekten av å justere fokus, eksponering og andre innstillinger. Intuitivt plasserte modus- og kontrollknapper på toppen av kameraet lar deg enkelt justere innstillingene mens du fokuserer på scenen foran deg. Totalt syv knapper, inkludert to definerbare knapper, gir deg rask tilgang til alle kameraets 43 funksjoner.

For ekstra fleksibilitet i alle typer situasjoner har a6000 en innebygget blits for å lyse opp portretter og dunkel innebelysning. Det er i tillegg enkelt å dele bilder fra mobilen: innebygget NFC og WiFi lar deg koble opp din Xperia™, NFC-kompatible Android smarttelefon eller nettbrett med kameraet. Én enkelt berøring lar deg også aktivere Smart Remote Control som kobler kameraets utløserknapp opp mot smarttelefonen slik at du kan ta bilder fra avstand og se på dem på mobilskjermen etterpå.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.