Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

A7S II kamerahus

Sony A7S II kamerahus

1021593
  • Svært god mørkeprestasjon, også under filming
  • Innebygd 5-akses bildestabilisering gir stabil film uansett objektiv
  • Videofunksjoner som S-Log, Peaking, Zebra og histogram
  • Kameraet kan både lades og strømforsynes via USB-porten
  • Filmer i både 4K og FullHD med hele sensorens størrelse
27 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

A7S Mark II er det ultimate kameraet for mørket og for avansert video. Med ISO 400 000 og 4K opptak rett i kameraet har du muligheter du aldri før har hatt.

  • ISO 409 600
  • 4K, 100Mbps videoopptak i kameraet
  • Intern bildestabilisator i kameraet
  • Kraftig forbedret autofokus
  • Rask og høyoppløst OLED-søker

Sony A7S II er et speilløst kamera med bildebrikke i fullformat på 12,2 megapiksler. Kameraet har en utrolig lysfølsomhet og dynamikkomfang som gir deg en fantastisk bildekvalitet også under de mest krevende lysforhold. ISO-verdier kan stilles fra 100-102400, og utvides til 50-409 600.

En 5-aksers bildestabilisator gir deg ekstra muligheter for lange lukkertider eller når du filmer med håndholdt kamera. Bildestabilisatoren gir deg inntil 4,5 trinns kompensasjon. Kameraet er i en klasse for seg selv når det kommer til kombinasjonen av filming og foto, og filmspesifikasjonene har fått viktige forbedringer fra forrige modell, A7S.

Videofilming
Som videokamera e dette et fullt ut profesjonelt kamera. Du har mulighet til å filme i 4K XAVC-S eller i full HD, AVC-S eller AVCHD. Du har et utall filmfunksjoner og bildeprofiler å velge blant, som gir deg det du er ute etter (se liste nedenfor). Kameraet kan gi et rent HDMI-signal ut fra kameraet på 3840×2160 (30p(25p)/24p) / 1920×1080 ( 60p (50p) / 60i (50i) / 24p) som gjør at du kan sende signalet videre til monitor eller ekstern opptaker. Kameraet kan også ta opp full HD i 120fps.

Filmfunksjoner/bildeprofiler:
Picture Profile(OFF/1-9 Black Level, Gamma(Movie, Still, Cine1-4, ITU709, ITU709[800%], S-Log2, S-Log3), Black Gamma, Knee, Color Mode(Movie, Still, Cinema, Pro, ITU709 Matrix, White&Black, S-Gamut, S-Gamut3.Cine, S-Gamut3), Saturation, Color Phase, Color Depth, Detail, Copy, Reset.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.