Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Beredskapsveske LCS-EJA

Sony Beredskapsveske LCS-EJA

1013003
455 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Myk bæreveske for et kompaktsystemkamera (NEX), standard objektiv på 16-50 mm / med vidvinkel og minnekort* Utformet for kompaktsystemkameraer (NEX) - God plass til et kompaktsystemkamera (NEX) og objektiv av E-typen. Med en hempe festet til vesken er du klar til å dra hvor som helst Ta med deg et vidvinkelobjektiv eller et standardobjektiv av E-typen - Passer til et kompaktsystemkamera (NEX) med et vidvinkelobjektiv eller et objektiv av E-typen på 16-50 mm, slik at du er klar til å ta bilder på et Øyeblikk Beskytt alt kamerautstyret ditt - Beskytt kamerahuset, LCD-skjermen og objektivet av E-typen mot riper, støv og lett regn Myk, polstret innside - Bærevesken har en polstret innside som beskytter kameraets interne mekanikk mot støt og slag Gled deg over friheten ved å ta bilder med et stativ - Bruk den når kameraet er festet til et stativ, slik at du kan beskytte alt mens du leter etter det perfekte motivet
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.