CD-R 700MB 80min 10pk Jewel Case

Sony CD-R 700MB 80min 10pk Jewel Case

306806
68 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar
Sony CD-R 700MB 80min 10pk Jewel Case Pakke med 10 CD-R-plater, 700 MB, 80 min. Disse skrivbare CD-mediene er ideelle til hverdagsbruk og kombinerer beste kvalitet og pålitelighet for å møte alle personlige og profesjonelle lagringsbehov. Medium av høy kvalitet Kapasitet på opptil 700 MB på hver enkelt plate. Meget pålitelig Kompatibel med de nyeste opptakshastighetene
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.