Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Cybershot DSC-RX1R II K kit

Sony Cybershot DSC-RX1R II K kit

1034989
 • Stor fullformatssensor i et kompaktkamera med Zeiss Sonnar 35/2-objektiv
 • Fotografer i høy bildekvalitet med 14 biters ukomprimert RAW
 • Rask autofokus med 399 punkter
 • Justerbart optisk lavpassfilter
39 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Cybershot DSC-RX1R II K kit
Minnekort Secure Digital 64GB Ultra SDXC 80MB/s
Batteri NP-BX1
40 838 NOK
Cybershot DSC-RX1R II K kit
LCD-beskyttelse PCK-LG1 til A9, A7III, A7RIII, RX
Batterilader BC-TRX
41 088 NOK

Sony Cybershot RX1R II

Sony Cybershot RX1R II er et kompaktkamera med bakbelyst fullformatssensor med 42,4 effektive megapiksler. Sammen med den kraftfulle BIONZ X-prosessoren får du bedre bildeoppløsning og følsomhet (ISO 100-25600 som kan økes til 50-102400) med et bredt dynamisk omfang. Den bakbelyste konstruksjonen på sensoren, med økt kontaktoverflate og kobberledninger, gir raskere overføringshastighet med utdana som er ca 3,5x raskene enn forgjengeren RX1R.

Objektivet

Bildesensoren er spesielt tilpasset sammen med objektivet ZEISS 35/2,0 Sonnar T* med stor blenderåpning, noe som gjør bildene skarpe fra midten ut til hjørnene. Den faste objektivkonstruksjonen gjør at posisjoneringen av sensoren og objektivet kan justeres presist, noe som maksimerer alle fordelene med sensorens svært høye oppløsning. Resultatet blir bilder som er rike både i detaljer og oppløsning.

Rask hybrid-AF

RX1R II har rask hybrid-AF. Sensoren har 399 fokuspunktgjenkjennende AF-punkter, som dekker omtrent 45 prosent av bildeområdet. Sammen med 25 kontrast-AF-punkter er fokalresponsen 30 prosent raskere enn på den opprinnelige modellen. Kameraet er også utstyrt med avansert bevegelsessensor som gir svært bra sporing av bevegelige motiver, og som også muliggjør en AF-C-modus som nøyaktig følger et motiv etter fokusering.

Innfellsbar XGA OLED-søker

Kompaktkameraet har en innebygd og innfellsber XGA OLED Tru-finder-søker som har ZEISS T'-coating og fire glasselementer, inklusive to asfæriske linser som sammen gir en forstørrelse på 0,74x.

Variabelt optiskt lavpassfilter

RX1R II er verdens første kamera som er utstyrt med et variabelt optisk lavpassfilter som gjør det mulig for deg å justere balansen mellom bildeoppløsning og moaré eller fargeartefakter for og bedre matche motivet. Du kan selv velge om det skal være av eller på.

Fordeler:

 • 14 biters ukomprimert RAW
 • Vinklingsbar LCD-skjerm
 • Film i full HD med lave støynivåer
 • Utstyrt med WiFi og NFC
 • Fullformatssensor
 • ZEISS 35/2,0-objektiv

Leveres med:

 • Sony RX1R II
 • Optisk søker FDA-1VK
 • Solblender LHP-1
 • Beredskapsveske LCJ-RXHB
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.