Garanti 4 Year Complete Coverage

Sony Garanti 4 Year Complete Coverage

1036870
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Sony 4 Year Complete Coverage

Forlenget garanti med beskyttelse for utilsiktet skade for Sony videokameraer (ikke Pro), kompaktkameraer, systemkameraer og objektiver.

Ved kjøp av Sony Complete Coverage får du et kort med en aktiveringskode. Denne koden brukes for å aktivere din ekstra beskyttelse innen 30 dager fra du kjøper produktet ditt. Garantien er koblet til et produkt via serienummer, som så knyttes til denne enheten.

Vilkår for forlenget garanti inklusive utilsiktet skade

Aktiveringslink:

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.