OLED-monitor 17" PVM-A170

Sony OLED-monitor 17" PVM-A170

1011802
74 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sony PVM-A170 17"
Portabel OLED-monitor for profesjonelle videofilmere, med høy fargegjengivelse, kontrast og bildekvalitet. PVM-A170 er den tynneste og letteste blant monitorer i 17"-størrelsen - vekten er redusert med 40 prosent i sammenligning med Sonys tidligere modeller. Designet er fleksibel og brukeranvendelig.

Egenskaper
- Tynn og lett
- Vid bildevinkel
- Mulighet til gruppeovervåking
 - Utmerket fargegjengivelse og bildekvalitet
- 1920 x 1080

Leveres med
Stativ, bærehåndtak

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.