Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Optisk Søker FDA-V1K

Sony Optisk Søker FDA-V1K

1005440
6 245 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Se verden klart og tydelig med Cyber-shot™ RX1 optiske søker Se motivene skarpt og klart - Med høykvalitetsoptikk med Carl Zeiss-teknologi ser du hver eneste detalj i bildet Lysere utsikter - En lys ramme viser det forventede eksponeringsområdet, slik at du får en bedre idé om hvordan bildet vil se ut Praktisk, nøyaktig innramming - Det intelligent utformede okularet gir deg bekvemmeligheten du trenger for å ramme inn, fokusere og ta bildet Fest den raskt til skoen med flere grensesnitt - Søkeren kan raskt festes til skoen med flere grensesnitt på Cyber-shot™ RX1, slik at du aldri går glipp av et bilde Kom nærmere innpå - Med forstørrelsesforholdet på 0,58x kan du se detaljer enda tydeligere Trygt og enkelt - Søkeren leveres med bæreveske og klut som beskytter mot støv og riper
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.