Planar T* 50mm f/1.4 ZA SSM

Sony Planar T* 50mm f/1.4 ZA SSM

1003332
  • Lyssterk optikk på f/1.4
  • Ingen forlengelse ved fokusering, utmerket for bruk på gimbal
  • Støv- og fuktbestandig design
  • Asfæriske glasselementer for redusert kromatisk aberrasjon
19 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Planar T* 50mm f/1.4 ZA SSM
UV-filter L395 SMC 72 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
22 138 NOK

Et normalobjektiv i absolutt toppklasse. Planar T* 50mm f/1.4 ZA SSM, designet av Carl Zeiss er for deg som vet hva du vil med bildene, og stiller høye krav.

  • Toppobjektiv i Sonys toppserie
  • Flott til portretter på APS-C
  • Kontrast og skarphet som er vanskelig å overgå

Sony Zeiss Planar T* 50mm f/1.4 ZA SSM
Med en fast brennvidde på 50mm og den store blenderen på f/1.4 er dette premiumobjektivet virkelig noe av det aller beste du kan bruke til vanskelige portretter og dårlig lys.

Med eksotisk glass og helt ny optisk design er objektivet laget for å være den beste matchen til Sony A99, men kan også brukes på alle andre kameraer med A-fatning. Her får du eksepsjonell oppløsning og kontrast, og naturligvis total kontroll over dybdeskarpheten. Internt fokussystem gjør at lengden på objektivet ikke endrer seg når du fokuserer. Vær- og støvbeskyttelse gjør at du trygt kan bruke objektivet også når været ikke er på topp.

Leveres med solblender (ALC-SH126)

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.