Skoadapter ADP-MAC

Sony Skoadapter ADP-MAC

1007076
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Skoadapter for å feste tilbehør med aktivt grensesnitt på kamera med universalsko. Det er bare å plugge inn i videokameraer med tilbehørsko Bruk en rekke tilbehør for aktivt grensesnitt Trygt tilbehør som veier lite og er enkelt å montere Gjør mer med Handycam® - Koble til en rekke tilbehørtil videokamera, for eksempel videolys eller mikrofon. Utvid opptaksmulighetene - adapteren gjør det enkelt å få tilgang til flere funksjoner slik at du får mest mulig ut av Handycam® Veier lite, enkel å montere - passer for alle Handycam®-videokameraer med flere grensesnitt, og gjør ikke utstyret merkbart tyngre Mål: ca 28mm x 28.3mm x 28mm
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.