Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Solblender LHP-1

Sony Solblender LHP-1

1002113
1 845 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Unngå gjenskinn i objektiver, og beskytt ditt Cyber-shot™ RX1 Forhindre lys i å treffe objektivoverflaten - Ta skarpe stillbilder med høy kontrast under de fleste forhold ved å forhindre gjenskinn i objektivet og dermed unngå at bildekvaliteten blir dårligere Beskytt objektivet mot uønskede støt - Objektivhettens robuste metalldesign beskytter frontrøret på Cyber-shot™ RX1 mot uventede støt og slag Ikke la dårlig vær Ødelegge bildet - Fang inn dramatikken ved stormfulle omgivelser uten at objektivet hemmes av regn og hvirvlende støv Solid metalldesign - Objektivhetten er laget av maskinert metall som er presist utviklet for effektiv lysskjerming Utformet for rask og enkel tilkobling - Koble den raskt til med bajonettfestet ved å stille de røde prikkene på kameraet og objektivhetten på linje og vri 90 grader med klokken Bruk filtre samtidig - Gi bildene dine særpreg ved å sette inn filtre før du fester objektivhetten Bekvem fotografering som ikke tynger deg ned - Objektivhetten veier bare 16 g og har dermed ingen innvirkning på håndtering eller frakt av kameraet Klassisk utseende som matcher Cyber-shot™ RX1 - Kompletter det flotte utseendet på Cyber-shot™ RX1 med objektivhettens metalliske særpreg Reis enkelt med hetten i vesken - Objektivhetten på 65 (b) x 22 (h) x 65 mm (d) kan enkelt smettes ned i den medfølgende vesken for frakt og oppbevaring
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.