SRG-360SHE

Sony SRG-360SHE

1025687
43 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Sony SRG-360SHE
SRG-360SHE er et meget kraftig nettverkskamera som leverer bilder i høy kvaliet i full HD (1080/60p) med direkte strømming via IP, 3G-SDI og HDMI samtidig. Denne trippelstrømmingen er ideell ved bedriftspresenasjoner, web-sendinger og andre hendelser der inholdet vises på en skjerm samtidig som det skal strømmes live og registreres for redigering og arkivering. Kameraet passer derfor godt til bruk i forelesningssaler, auditorier, kirker og i bedrifter. Den høye bildekvaliteten gjør den også egnet for direktesending av nyheter og sport og andre direktesendte TV-program.

Kameraet kan monterespå bordplate og med takmontering og har en kabel som overfører både IP-video og strøm og gjør kameraet lett å installere. Det er en liten lampe på kameraet som viser når det filmer.

Kameraets følsomme Exmor CMOS-sensor garanterer utmerket lysfølsomhet og View-DR samt XDNR forbedrer bildekvaltieten i hardt motlys og dårlig belyste lokaler. Det brede synsfeltet dekker alle i rommet, og med den kraftige optiske zoomen på 30x kan fu få detaljerte nærbilder av ting på lang avstand.

Stereolyd fra tilkoplet mikrofon kan funjusteres ved hjelp av innebygd lydutjevning og automatisk nivåregulering så du får ekstra klar lyd. Det finnes også en automatisk leppesynkroniseringsfunksjon for å eliminere forstyrrende ubalanse mellom lyd og bilde.

SRG-360SHE fjernstyres ved hjelp av VISCA kommandoprotokoll over IP eller RS422. Kameraets inneygde webleser tillater også enkel kontroll over forhåndsvisning av bilder fra alle nettverkstilkoplete datamaskiner.

Fordeler

  • Fanger tydelige, detaljrike bilder i full HD, 1080/60p
  • Trippelstrømming for samtidig visning på skjerm, live-strømming og arkivering
  • Fullstendig panorering, tilt og zoom
  • 30x optisk zoom og 12x digital zoom
  • Meget god ytelse i svakt lys
  • Lydutjevning og automatisk nivåregulering så du får ekstra tydelig lyd
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.