Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

XQD ExpressCard-adapter QDAEX1

Sony XQD ExpressCard-adapter QDAEX1

320191
799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
For bruk med bærbare og stasjonære datamaskiner med et spor for ExpressCard™ 34-kort Viser et XQD-bildeikon på datamaskinen for enkel identifisering (installasjon av programvaren XQD Device Driver er nødvendig) 1-års garanti XQD Device Driver er en Windows- og Mac®-kompatibel programvare. Windows-versjonen er dessuten tilgjengelig fra Windows Update XQD Device Driver er tilgjengelig for gratis nedlasting fra webområdet til Sony

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.