Konkurrer og vinn!

focusrite_logo.jpg
sennheiser_logo.jpg

Konkurransen er over - her er vinnerne!

Vi vil gi en stor takk til dere som har deltatt i konkurransen. 185 kreative og helt fantastiske videoer ble sendt inn, og det var virkelig ikke lett å kåre de tre vinnerne.

Førsteplassen går til Simon Hjortek!

Andreplassen går til Amanda Runestam!

Tredjeplassen går til Simen Henriksen!

Gratulerer!

Vinnerne har blitt kontaktet via e-post.

Konkurransen er avsluttet.

Å fylle 40 år må feires i stor stil – derfor arrangerte vi en lydkonkurranse hvor det ble konkurrert om kameraer, mikrofoner, MIDI-keyboards, samplere, hodetelefoner, lydkort og vlogg-sett til en samlet verdi av over 83 000 kroner! 

Konkurransen ble gjennomført i samarbeid med Nikon, Sennheiser, Native Instruments, Røde og Focusrite.

Slik konkurrerer du

Vi har spilt inn en video og konkurransen er å legge til lyd (som lydeffekter, musikk eller stemmer) for å gjenoppbygge historien på den måten du synes passer best.

1. Last ned videoen til datamaskinen/enheten din via denne linken (Google Drive) .

2. Legg til lyd, stemmer og/eller musikk for å lage konkurransebidraget ditt.

3. Last opp videoen din til YouTube-kanalen din – videoen må være offentlig og ikke privat. Skriv inn denne teksten i videotittelen: Scandinavian Photo is celebrating 40 years of tech for creative people.

4. Send YouTube-lenken din på e-post til content@scandinavianphoto.no for å delta i konkurransen. Du vil motta en bekreftelsesmail fra oss når vi har registrert bidraget ditt (tar ca. 1-2 dager).

Lykke til! Vi ser frem til ditt bidrag.

Videoen har ingen lyd. Last ned videoen til datamaskinen/enheten din og legg til lyd for å lage konkurransebidraget ditt.

 


Konkurransen varer til søndag 6. november 2022 og tre vinnere kåres av en jury på SP. Denne konkurransen er aktiv i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Vinnerne vil bli varslet via e-post av oss fra content@scandinavianphoto.no og vinnerbidragene vil bli publisert på vår nettside og i våre sosiale medier. Eventuell gevinstskatt betales av vinnerne.

Tips og triks

Du kan lydlegge/lydsette videoen akkurat som du vil. For eksempel har YouTube et eget lydbibliotek som du kan bla gjennom og laste ned lydeffekter og musikk fra. Dette finner du ved å logge på YouTube, navigere til YouTube Studio og deretter velge "Lydbibliotek".

Det fins også andre nettsteder som for eksempel Epidemic Sound, Artlist, Motion Array som gir tilgang til musikk og lydeffekter. Dette er abonnementstjenester og hos enkelte aktører har du mulighet til en gratis prøveperiode.

Men du kan selvfølgelig også lage dine egne lydeffekter, stemmer eller musikk for å bruke i videoen. Det viktigste er at du lager en kreativ video. Ikke glem å ha det gøy mens du gjør det!

Lykke til!

Eksempel med lyd

Her er et eksempel på hvordan du kan lydsette en del av videoen. I dette klippet har vi brukt lydeffekter og musikk fra YouTube og tatt opp kameralyd og stemmer selv.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.