Konkurrer og vinn ny teknologi

Konkurransen er over – her er vinnerne!

Vi vil gjerne takke dere som har deltatt i konkurransen. 184 kreative og helt fantastiske videoer har kommet inn, og det har virkelig ikke vært lett å kåre de tre vinnerne. Lenger ned på denne siden kan du se flere bidrag som vi også likte veldig godt.

Førsteplass går til Mikael Ohlson!

Andreplass går til Ana Vukovic!

Tredjeplass går til Marius Ihlar!

Gratulerer!

Vinnerne har blitt kontaktet via e-post.

Flere bidrag som vi likte ekstra godt

 

 

 

 

 

 

 

Konkurransen er avsluttet.

Å fylle 40 må virkelig feires – derfor arrangerte vi en videokonkurranse med temaet "feiring" hvor man kunne vinne kameraer, objektiver, LED-lys og minnekort til en samlet verdi av 80 000 kroner.

Konkurransen ble gjennomført i samarbeid med Canon, Nanlite og Lexar.

Slik blir du med i konkurransen

Temaet for konkurransen er FEIRING.

Lag en video som er minst 15 og maksimalt 60 sekunder lang der du tolker temaet.

2. Last opp videoen din til YouTube-kanalen din – videoen må være offentlig og ikke privat. Skriv inn denne teksten i beskrivelsen for videoen: Scandinavian Photo is celebrating 40 years of tech for creative people.

3. Send YouTube-lenken din via e-post til content@scandinavianphoto.se for å delta i konkurransen. Du vil motta en bekreftelsesmail fra oss når vi har registrert ditt bidrag.

Det er fritt fram å tolke temaet på din egen måte. Du kan redigere videoen som du vil, og det går like bra å filme med systemkamera som en mobiltelefon. Det viktigste er at du lager en kreativ video som passer temaet feiring.

Lykke til! Vi ser frem til ditt bidrag.


Konkurransen varer til og med søndag 26. juni 2022 og tre vinnere kåres av en jury på SP. Denne konkurransen er aktiv i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Videoen må lastes opp til YouTube etter 30. mai 2022 for å regnes som et gyldig bidrag. Vinnerne vil bli annonsert via e-post av oss fra content@scandinavianphoto.se og vinnerbidragene vil bli publisert på vår nettside og i våre sosiale medier. Eventuell gevinstskatt betales av vinnerne.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.