Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Remote Pole 39" 36-99 cm med fjernkontrollfeste

SP Remote Pole 39" 36-99 cm med fjernkontrollfeste

1025634
625 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

En kompakt og lettbrukt teleskopstang for GoPro. POV Pole 40" kan forlenges og låses ved valgfri lengde mellom 36 og 99cm. GoPro-kameraet og GoPro Smart Remote settes direkte på teleskopstangen uten behov for ekstra deler. Det går også an å kjøpe et telefonfeste for enkel montering av mobiltelefonen på stangen.

Håndtaket er behagelig å holde i og det følger også med en håndleddsrem som sikrer at den ligger trygt i hånden.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.