Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Webcast programvare

Streamstar Webcast programvare

1020738
11 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lag ditt eget strømme-studio
Med Webcast kan du forvandle PC-en din til et kraftig strømme-studio. Du vil kunne lage broadcastproduksjoner for universitet, skoler, idrettsklubber, hoteller og mye mer.

Brukervennlig berøringsskjerm

  • PIP og Split Screen Layouts
  • Lag spillelister av forhåndsinnspilt materiale
  • Støtte for to skjermer der den ene kan vise multiview
  • Innebygd lydmikser
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.