Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Sun Sniper Strap "DPH"

Sun-Sniper Sun Sniper Strap "DPH"

316416
1 745 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Sun Sniper Strap "DPH" Double-Plus-Harness- Steel & Bear Sun-Sniper er den nye generasjonen raske, fleksibile og ultra praktiske bærestropper for proffesjonelle fotografer. Sun-Sniper er meget komfortabel å bære takket være den myke skulderputen med innebygget støtdemper og effekten av denne vill være spesiellt merkbar ved bruk av tunge, lange objektiver. Bæreremmen er laget i høykvalitets nylon og derfor meget slitesterk. THE DPH har en dobbel bæreanordning som gir deg alle SNIPER fordeler til to kameraer på en gang. Sun-Sniper THE DPH er en kamera rem som kommer med sin egen forsikring. Hvis en tyv klarer og kutte din Sun-Sniper og stjele ditt kamera, vil de dekke opp til 3200,- kr for ditt kamera. I gjennom hele remen går det en tynn vaier som gjør den ekstra vanskelig og kutte.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.