Kikkert EL 10x32 W B grønn

Swarovski Kikkert EL 10x32 W B grønn

1027760
  • Praktisk og skarp kikkert for alle tilfeller
  • Open-bridge gir godt grep og smidig fokusering
  • Høypresterende optikk med fluor-coating

Velg forstørrelse

18 100 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kikkert EL 10x32 W B grønn
Pusseklut mikrofiber
Rengjøringskit Cleaning Kit White
18 638 NOK
Kikkert EL 10x32 W B grønn
Comfort rem BSP Bino Suspender Pro til EL Range /
Pusseklut Photo Microklear Cloth
18 729 NOK

EL - Ubegrenset perfeksjon

Swarovski EL-serien er en høyprestasjons-serie med et bredt anvendelesesområde. Kikkertene passer utmerket til at fra søndagstur til fuglekikking og safari. Med flere ulike forstørrelser og lysstyrker finnes det en EL for hvert bruksområde.

Fordeler:

  • Høy optisk standard, også med briller
  • Åpent design med godt grept
  • Praktisk og adaptiv

Høy optisk standard, også med briller

EL-kikkertens HD-linser med fluor-coating sammen med det innovative optiske designet sikrer høy fargemetning og redusert kromatisk aberrasjon og fargeblødning, sammen med høy skarphet og kontrast over hele synsfeltet. Dette innebærer at også små detaljer er knivskarpe helt ut i kantene. Konstruksjonen gjør det mulig å bruke kikkerten med briller, og beholde prestasjonen. 

Åpent design med godt grep

Det åpne designet med "EL wrap-around grip" gir deg et god grep rundt kikkerten, og lett, smidig og nøyaktig håndtering av fokushjulet.

Praktisk og adaptiv

Det roterende festet for nakkeremmen tilpasser seg bevegelsene dine, og det er lett å justere lengden på nakkeremmen. Linsedekselet sitter montert på kikkerten, slik at du ikke mister det, og dioptrien har en låsmodus slik at du ikke justerer den ved et uhell. 


EL 32: Eksepsjonelt lett

EL 32 er en smidig kikkert og det perfekte valget når størrelse og vekt er viktige faktorer.

EL 42: Imponerende og allsidig

EL 42 har en utmerket balanse av størrelse, lysstyke og forstørrelse, noe som gjør ast serien passer for de fleste situasjoner, både i løpet av dagen og i skumring eller morgengry.

EL 50: Den perfekte utforskeren

EL 50 tilbyr en høy forstørrelse og høy lysstyrke, perfekt for lange avstander i skumringen og morgengry.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.